0 Panier
Ajouté au panier
  Vous avez items en panier
  Vous avez 1 item en panier
  Total
  Procéder au paiement Continuer les Achats

  De Belgische wetgeving is zeer streng met betrekking tot drones. De autoriteiten hebben de praktijk van drones gescheiden in 3 zeer verschillende toepassingen. Op onze website, zult u in staat om te verhuren alle soorten van drones, maar wees ervan bewust dat een aantal van hen een licentie vereist. Hier is een niet-limitatieve opsomming van wat je wel of niet kan doen met een bepaald type drone.

  1. Recreatieve drones zijn drones onder een kilo (ex: Mavic Pro) en geen licentie nodig. Ze kunnen worden gebruikt bij een maximale hoogte van 10 meter en kan niet worden overgevlogen industrie, gevangenissen, krachtcentrales, volkeren en dieren. Deze moeten worden gebruikt om persoonlijke redenen (niet professioneel).
  2. Klasse 2 drones (ex: DJI Phantom-serie) worden beschouwd als een laag risico drones en weegt minder dan 5 kilo. Je hebt een theoretische en praktische opleiding, evenals een praktische certificaat staat zijn om deze drones vliegen.
  3. Klasse 1 drones worden beschouwd als gemiddeld tot hoog risico drones en weegt minder dan 150 kilo. Je hebt een theoretisch als een praktisch licentie om deze te vliegen. Een vergunning of een verklaring van de autoriteiten is ook nodig om te kunnen nemen-off op een aantal specifieke locaties.

  U kunt meer informatie over de wetgeving met betrekking tot leren drones/RPAS op dit adres: de Belgische wetgeving betreffende drones